Evenimente 2022

Parada absolvenților

În 23 Iunie în Parcul Eminescu, absolvenții Facultății de Științe Exacte – promoția 2022, alături de ceilalți absolvenți UAV, au fost sărbătoriți cu fanfară, majorete, demonstrație sportivă și paradă de modă în cadrul evenimentului Parada absolvenților Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad, are a ajuns la a III-a ediție. Alături de absolvenți au participat la eveniment: studenți, cadre didactice, reprezentanți ai autorităților locale, părinți, prieteni, etc.

6 iunie 2022 – Cursul festiv al Facultății de Științe Exacte, un eveniment încărcat de emoție pentru absolvenți, pentru invitați dar și pentru cadrele didactice.

Mult succes, promoția 2022!

Colaborarea continuă....

În data de 2 iunie 2022, elevii de clasa a X-a de la Colegiul Național „Moise Nicoară”, însoțiți de profesorii lor, au venit în vizită la Facultatea de Științe Exacte pentru a participa la cursul de Teoria probabilităților susținut de prof.univ.dr. Sorin Nădăban.

Concursul Internaţional de Matematică şi Informatică "Caius Iacob", organizat de Facultatea de Ştiinţe Exacte începând cu anul 2009, a devenit deja o tradiţie.

Ediția a XII-a din acest an s-a a avut loc în 3-5 mai și s-a dovedit a fi un real succes, reunind, după doi ani dificili de pandemie, 210 elevi, dintre care 140 la Matematică și 70 la Informatică. Au fost participanți din 18 licee din 5 județe: Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș. La buna desfășurare a concursului au contribuit, pe lângă cadrele didactice ale facultății noastre, peste 40 de profesori coordonatori ai elevilor, propunători de subiecte sau evaluatori.

Festivitatea de premiere a concursului a avut loc în data de 23 mai, când s-au acordat numeroase premii și mențiuni:

  • la Matematică: Premiul I – 7; Premiul al II-lea – 9; Premiul al III-lea – 9; Mențiuni – 46
  • la Informatică: Premiul I – 5; Premiul al II-lea – 7; Premiul al III-lea – 5; Mențiuni – 8
  • Total: Premiul I – 12; Premiul al II-lea – 16; Premiul al III-lea – 14; Mențiuni – 54

Târgul Educației 2022

În 19-20 mai, Facultatea de Științe Exacte a fost reprezentată la Târgul Educației 2022 de conf.dr. Crina Bejan și asist. drd. ing. Antonio Lupuți, care au prezentat celor interesați oferta de studii a facultății.


Bursa Locurilor de Muncă

În data de 17 mai 2022, la Expo Arad, studenții Facultății de Științe Exacte au fost prezenți la Bursa locurilor de muncă pentru studenți, organizată de UAV în colaborare Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, unde peste 30 de firme și-au prezentat ofertele de angajare.