Evenimente 2021 copy

Parada absolvenților

În 23 Iunie în Parcul Eminescu, absolvenții Facultății de Științe Exacte – promoția 2022, alături de ceilalți absolvenți UAV, au fost sărbătoriți cu fanfară, majorete, demonstrație sportivă și paradă de modă în cadrul evenimentului Parada absolvenților Universității ”Aurel Vlaicu” din Arad, are a ajuns la a III-a ediție. Alături de absolvenți au participat la eveniment: studenți, cadre didactice, reprezentanți ai autorităților locale, părinți, prieteni, etc.

6 iunie 2022 – Cursul festiv al Facultății de Științe Exacte, un eveniment încărcat de emoție pentru absolvenți, pentru invitați dar și pentru cadrele didactice.

Mult succes, promoția 2022!

Colaborarea continuă....

În data de 2 iunie 2022, elevii de clasa a X-a de la Colegiul Național „Moise Nicoară”, însoțiți de profesorii lor, au venit în vizită la Facultatea de Științe Exacte pentru a participa la cursul de Teoria probabilităților susținut de prof.univ.dr. Sorin Nădăban.

Conferința internațională a studenților "StudMath-IT" 2021

Conferința internațională a studenților StudMath-IT, ediția 2021 s-a desfășurat în sistem hibrid, în perioada 18-19 noiembrie.

Conferința a avut în acest an o structură nouă. Pe lângă cele trei sesiuni paralele de prezentare a lucrărilor studențești din domeniile matematică, informatică și aplicații ale acestora, conferința a cuprins sesiunea „Corporate Presentation” în care reprezentanții unor firme din domeniul IT au avut posibilitatea să prezinte direct studenților ofertele proprii de internship și să răspundă la întrebările acestora, precum și un workshop de „Scientific Writing” dedicat studenților.

Au participat studenți din Republica Moldova, India, Algeria și România - Cluj-Napoca și Arad. Comitetul științific internațional a apreciat lucrările prezentate și a acordat premii pentru cele mai bune lucrări din cele trei secțiuni.

În Editura Universității “Aurel Vlaicu” s-a publicat broșura cu rezumatele lucrărilor. În perioada următoare, participanții vor trimite lucrările în extenso. După recenzare, cele mai bune lucrări vor fi publicate într-un volum de proceedings cu ISBN, în aceeași editură.

Festivitatea de premiere a concursului a avut loc în data de 23 mai, când s-au acordat numeroase premii și mențiuni:

  • la Matematică: Premiul I – 7; Premiul al II-lea – 9; Premiul al III-lea – 9; Mențiuni – 46
  • la Informatică: Premiul I – 5; Premiul al II-lea – 7; Premiul al III-lea – 5; Mențiuni – 8
  • Total: Premiul I – 12; Premiul al II-lea – 16; Premiul al III-lea – 14; Mențiuni – 54

Târgul Educației 2022

Bursa Locurilor de Muncă