2020

Curs festiv – promoția 2020

În 20 iulie a avut loc Cursul festiv al absolvenților Facultății de Științe Exacte – promoția 2020. Evenimentul s-a desfășurat la Teatrul de vară, în condițiile respectării măsurilor privind distanțarea socială. Alături de absolvenți s-au aflat reprezentanți ai conducerii Universității, cadre didactice și invitați.

Conferința internațională a studenților "StudMath-IT" 2020

Conferința internațională a studenților StudMath-IT, ediția 2020 s-a desfășurat în perioada 26-27 noiembrie. Datorita restricțiilor impuse de situația pandemică mondială, conferința s-a desfășurat în mod hibrid atât on-line cât și on-site.

Conferința a cuprins trei sesiuni paralele de prezentare a lucrărilor studențești din domeniile matematică, informatică și aplicații ale acestora.

Au participat studenți din Republica Moldova, India și România - Cluj-Napoca, Timișoara, București și Arad. Comitetul științific internațional a apreciat lucrările prezentate și a acordat premii pentru cele mai bune lucrări din cele trei secțiuni (https://studmathit.uav.ro/awards-1/).

În Editura Universității “Aurel Vlaicu” s-a publicat broșura cu rezumatele lucrărilor. În perioada următoare, participanții vor trimite lucrările în extenso. După recenzare, cele mai bune lucrări vor fi publicate într-un volum de proceedings cu ISBN, în aceeași editură.